Wie zijn wij

Wij zijn gespecialiseerd in het in- en verkopen van kwaliteits campers van bekende merken oa. Knaus, Hymer, Dethleffs,Hobby,Bürstner etc.

Hoge inruil voor uw camper of caravan en tegen een scherpe verkoopprijs.

Rechtstreeks uit Duitsland voeren wij de campers naar Nederland in, zo zijn wij het goedkoopste op de Nederlandse markt. Tevens berekenen wij geen afleverings kosten aan u.
Voor ons is het belangrijk dat de klant tevreden is, goede mond tot mond reclame levert ons al vele klanten op.

Elke camper die wij kopen wordt door een erkende BOVAG garage in zijn geheel gecontroleerd en eventueel hersteld. U heeft keuze uit allerlei modellen en prijzen.
Mocht de camper van uw keuze er niet bij staan, laat het ons dan weten of vul het zoekformulier in met de door u aangegeven wensen en eisen.

Ons aanbod bestaat voornamelijk uit integraal, halfintegraal.
Alle campers worden met kilometer historie verkocht zodat u zeker bent van u aankoop.


Ziet u bij ons een camper die niet alle extra's heeft die u wenst, dan is dat geen probleem! Wij leveren de toebehoren tegen een lage prijs. Tevens kunnen wij zorgdragen voor het assembleren van de opties en of toebehoren.

Duitse campers zijn binnen 10 werk dagen ingevoerd en APK gekeurd, dus geen lange wachttijden.
Wij kunnen u ook helpen met het verkopen van uw camper.

Mocht u nog vragen en of opmerkingen hebben, dan kunt u ons ten alle tijden contacten.

Het Euro-Camper.nl team

RDW Erkend
Algemene voorwaarden
Onze aanbiedingen worden met grote zorgvuldigheid op internet geplaatst. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.